lördag 26 maj 2007

Butiken

Vi fick in lite nytt i butiken....

Och då ändrade vi om lite..vi tog fram en gammal dörr och la den som bordsskiva på en skänk...

Det blev lite `Fransk lantstil´över det hela.....speglar,glas och ljus...


Till vänster står höga glasljusstakar..framför på bänken ett lapptäcke...




Glas och ljus ....och fina glas klockor...


Jag avslutar med en bild på Nisse..då blir Pia glad !Här står han nere vid vår strand...



På begäran så visar jag mer bilder från vår butik..Ha en skön helg alla..Och tack alla ni som kikar in hos mig..hoppas att jag kan sprida lite inspiration till både det ena och det andra...
Det är så kul med alla kommentarer som jag får TACK !
Och hörni..i morgon då äter vi mycket tårta...Kram Anette

27 kommentarer:

Skatan sa...

God morgon! Så kul att få se saker från er butik. Jag skulle gärna vara ägare till lapptäcket och de där ljusskålarna med silvrig kant! Jag antar att bilden på Nisse inte är från idag. Här regnar det stilla och jag kan ana att ert väder är liknande. Om inte annat så kommer det väl till er under dagen... Ha en bra dag!

Marie sa...

Vad fint det blev med den gamla dörren som bordsskiva, och vad mycket fint det står ovanpå.

Ha en trevlig pingsthelg.
Kram Marie

Anonym sa...

God morgon!
Vilken mysig butik ni har, visst är det roligt att få inreda och göra om ,kunderna uppskattar det.Ska idag titta på westivalpar, nisse var fin på bilden.Trevlig helg från en som funderar på blogg oxså/Anita

♥ Pia... sa...

Gooooood moooorning...Kalix´... nääää Anette...vad jag skulle vilja hälsa på i din affär... men har insett när jag titade på kartan att Kalix ligger nån mil i från mej så det fick vara ...Den dörren du ojojoj...på tal på dörr..var inne hos glasmästaren igår och skulle hämta en liten (gammal) spegel, så fick jag se nåt otroligt fint ..ett par gamla pardörrrar vitmålade förståss med fönsterglas men nytt fönsterglas men efter gammal förlag...de var så vackra så jag stod bara och gapade en lång stund...mönstret var som slipat med rosor ..ja jag kan inte beskriva men det urvackert..nä nu ska jag snart dra till sonen i Skattkärr (Hela klanen ska dit och fira varann efter som alla fyller nu..:) så det blir middag med TÅRTA idag sen blir det allt lite tårta i morron med..så det där med bikini,njääääe blir nog en stor sådan då ...och du ...Nisse e för gooo alltså...skulle vilja ruffsa om lite och goosa med honom precis som jag gör med Selman ...ha det så gôtt i helgen ...kramizzzzar...PIA...förresten så var jag inne i en gardinaffär igår och "tittade" på snören till rullisen ...så snart du ..ska du få se..om några veckor knske jag ska tillägga *fniss* vi löver å löver vi vettu i värmland..

Stina sa...

Vad fint det blev med dörren. Får lite känslan av det jag har gjort i köket, med alla klumpiga brädor.
Så fina saker med.

Jo, vi ska ha loppisen hemma på gården. Det ska bli kul.
Men att man hade sååååå mycket...


Kram Stina

Stina sa...

Nu har jag fina saker från dig i bloggen.;-) Kram

Färjtorp sa...

Oj så mycket fint ni har där i butiken!! Nu blir jag sugen att hälsa på där =) Om vi tar vägarna förbi (ev. till Haparanda nångång..) så måste jag söka mig till din butik.

Kram Johanna

evanyberg sa...

Såååååååå mycket vackert du har här... :)

Anonym sa...

Åh, va fint ni har i butiken!! Hur långt från Haparanda ligger den? Är på väg dit, tänkte att man kanske kunde besöka er butik på samma resa!
Kram Viveka

Anonym sa...

Så mycket vackert det finns i butiken, för långt bort från mej, annars skulle jag kika in och handla där!

Eva

Stina sa...

Ja, visst blev det bra. Är supernöjd. Så där gammaldags som jag gillar.
Puss Stina

Stina sa...

Min Maja är förälskad i din Nisse. Hon undrar om vi får kopiera bilden på honom där han är nykammad?:-)
Kram

Anonym sa...

Ja inte blir man ju så lite sugen på att besöka den butiken inte.... ;)

Skogsmusen sa...

fint fint fint!!! Särskilt det där med dörren Anette!!!

♥ Pia... sa...

Hejsan.... kalaspinglan här...bara måste låna sonens lilla bärbara för och kika in till dej...kanske du hade nåt nytt...du har så fina tygsaker så jag funderar på om man kan beställa av dej..hur gör man det lättast? nä får fortsätta här nu ...lillprinsen vill nåt(Isak)Jag visade Isak förstorad bild på Nisse...men det är ju Selma..nää sa jag han heter Nisse...åh så gullig han var..lika som din hund ju farmor..va bra då känner hon en till sån där... Ha en fortsatt trevlig helg...PIA

Anna sa...

Jätteroligt att ser saker från en underbara butik! Det blev jätteläckert att använda en gammal dörr ovanpå en skänk:)

Fina saker ni fått in! Synd att ni inte har internetbutik! Nästa steg kanske?

Kram
:)Anna

Anonym sa...

Åh, va mycket fint det finns i din butik!..skulle gärna besöka den men det är ju inte nästgårds tyvärr!..hittade i alla fall 2 saker som jag redan har..det var ju bra..då behöver jag ju inte köpa sån *fniss*..ljuslyktorna m blockljus i var det. Det var ju superfint med dörren som bord så där..och vilken fin dörr sen!..håller m Anna om internetbutik :) *smörsmör* *snälla*..hihi..Den duken du gjort gardiner av blev jag helfrälst i! :) Trevlig pingst på dig!

Hem och Lycka sa...

Underbara saker, synd bara att jag har så lååångt till din butik!

♥ Pia... sa...

Hej....fick en tanke i mitt huvud, du verkar vara en iderik inspiratör ...jag skulle behöva ha ider till mit tråkiga uterum som inte kan göras om än på länge , vilket är behövligt :)då ska den bli inglasad..helst på så gammalt vis det går..men min fråga är..OM jag tar en bild på mitt uterum och skickar den till dej(vill inte ha den på bloggen för det är för anskrämligt:) och du ger mej tips på nåt som du till och med kanske har att sälja ...är det okej ? om inte så gråter jag inte inga krokodiltårar ..bara...en idee jag fick...ha en trevlig morsdag till dej ... och tårtan var gooo? PIA

MODERN COUNTRY sa...

Så moro at du viser noen bilder fra butikken din, mye fint glass!
Så ble jeg helt forelsket i din kjøkkengardin med røde striper. Er det mulg å spørre hvor du har fått tak i dette stoffet?

Eva Agnes sa...

Oj mitt inlägg och svar till dig försvann ut i intet. Men jag ville säga att du har fått så fina saker till butiken.
Kudden i min rostiga låda är egentligen ett fodral som man förr lade sin nattsärk i under dagen.
Den köpte jag på antikhallarna i Göteborg för evigheter sedan.
Hjärtana däremot har jag sytt själv och hade till försäljning julen 2003 när en väninna och jag hade julmarknad. Ingen ville ha dem så jag fick med dem hem igen.
Nu tor jag att intresset är större.
Kram Eva Agnes

Husbilsresan sa...

Oh,jisses vad mycket fina saker....jag gillar ljuslyktorna på den första bilden....och så gillar jag lilla Nisse han är sååå himla söt =)
Ha en bra vecka.Kram!

♥ Pia... sa...

Hej igen....kul att du antar det jag ville .....känn liksom inget krav...bara lite hjälp...det är förmodligen inte så enkelt att få till det tråkiga rummet...men..får se...läste att du är morgonpigg...det är inte jag..men det är okej att ändå gå upp tidigt på sommaren...som du kanske förstår så sitter jag vid datorn halva nätterna för tillfället:) bilder kommer .....

elin1976 sa...

Så fine saker dere har i butikken. Det må bare være så kul å ha sin egen hobby til jobb. Det bor en liten butikk innehaver i magen min. Jeg og sjefen på jobben snakker om at vi burde vel starte en slik butikk. Jeg leker med tanken. Men man skal ikke se bort ifra at dette kommer til å skje i nær fremtid. Klem fra Elin:O)

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era fina kommentarer och vad kul att ni gillar vår butik..vi får se i framtiden det där med nätbutik..
Du som skullle se på Westivalpar..hur gick det?
Kramar Anette

Anonym sa...

I want not agree on it. I over nice post. Expressly the appellation attracted me to study the unscathed story.

Anonym sa...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.